Обосновани Футболни Прогнози

Виляреал Б - УКАМ Мурсия

17 Декември 2021 - 22:00
Виляреал Б
УКАМ Мурсия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще анализирам срещата от поредния кръг на текущото футболно първенство в Испания в турнира Примера Дивисион РФЕФ Група 2 между отборите на Виляреал Б и УКАМ Мурсия.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Виляреал Б

Виляреал Б заемат втора позиция във временното класиране със събрани 31 точки, от 10 победи, едно равенство и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 15 мача са реализирали 28 гола в противниковата врата и са допуснали 10 попадения в собствената мрежа. У дома Виляреал Б е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал 6 победи и 1 загуба, вкарал е 18 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 тимът на Виляреал Б е записал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 7 гола.

УКАМ Мурсия

Отборът на гостите от УКАМ Мурсия е 16-ти в класирането с актив от 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 16 мача има голова разлика 19-23. Навън тимът има 8 мача досега, в които има една победа, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 8-15.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на УКАМ Мурсия е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 7 гола и са инкасирали 11 гола от играчите на своите съперници.

Виляреал Б - УКАМ Мурсия - преки срещи

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Виляреал Б допусна загуба в предишния си мач в шампионата, а при домакинствата си има успех в последната си среща.

Тимът на гостите от УКАМ Мурсия е с 2 последователни поражения в първенството, а далеч от дома е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.