Обосновани Футболни Прогнози

Читадела - Асколи

11 Декември 2021 - 15:00
Читадела
Асколи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
2 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболната среща между футболните тимове на Читадела и Асколи от 17-ия кръг на футболния сезон в Италия в турнира Серия Б.

Време е да предоставя информация за днешния сблъсък:

Читадела

Читадела са 10-ти в класирането с 25 точки, след 7 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 16 мача имат положителна голова разлика 18-17. У дома отборът на Читадела е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-8.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Читадела имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 4 получени гола.

Асколи

Съставът на гостите от Асколи заема 7-мо място във временното подреждане с актив от 26 точки, събрани след 7 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя има голова разлика 21-18. Далеч от дома отборът е играл 8 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 14-9.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б футболистите на Пичо имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 4 получени гола.

Читадела - Асколи - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата тима, Читадела е спечелил една победа, отбора на Асколи е постигнал 3 успеха, а в 1 мач двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 4-7. В предишните 2 мача у дома срещу Асколи, играчите на Читадела са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Читадела има победа в последния кръг в шампионата, а на своя стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите от Асколи записа равенство в последната си среща в Италия, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.