Обосновани Футболни Прогнози

Маритимо - Спортинг Брага

29 Април 2021 - 22:30
Маритимо
Спортинг Брага
Прогноза: 2
Коефициент: 1.50
1 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на двубоя от 30-ия кръг на текущият шампионат в Португалия в турнира Примейра Лига между съставите на Маритимо и Спортинг Брага. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Архиепископите на своя стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Маритимо

Домакините от Маритимо са 14-ти във временното подреждане с общ сбор от 30 точки, постигнати след 9 победи, 3 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя имат голова разлика 24-40. На домашна сцена отборът на Маритимо има 14 мача, в които има 4 победи, 2 равенства и 8 загуби, вкарал е 9 попадения в противниковата врата и е получил 20 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примейра Лига съставът на Лъвовете има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 7 гола.

Спортинг Брага

Гостуващият състав на Спортинг Брага е 4-ти във временното подреждане с актив от 58 точки, записани след 18 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи има голова разлика 49-29. Навън отборът е играл 14 мача, в които има 8 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 25 гола в противниковата мрежа и е допуснал 16 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примейра Лига тимът на Спортинг Брага е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Маритимо - Спортинг Брага - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Лъвовете е спечелил 1 победа, състава на Спортинг Брага има спечелени 3 победи, а в една среща двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 5-8. В предишните 2 мача на своя стадион срещу отбора на Спортинг Брага, Домакините от Маритимо са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Маритимо е с 2 победи в шампионата на Португалия, а на своя стадион е с 2 последователни победи.

Съставът на Спортинг Брага има загуба в последния кръг в шампионата, а като гост постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.