Обосновани Футболни Прогнози

Олбия - Комо

14 Април 2021 - 16:00
Олбия
Комо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между отборите на Олбия и Комо от 36-ия кръг на текущият футболен шампионат в Италия в Серия С - Група А. Олбия посрещат на домашния си терен гостуващия отбор на Комо.

Информацията за днешния футболен двубой:

Олбия

Олбия са 14-ти в класирането с актив от 41 точки, след 9 победи, 14 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 33 мача имат голова разлика 39-40. Пред своите горещи привърженици отборът е играл 17 двубоя до момента, в които има 6 победи, 5 равенства и 6 загуби, отбелязал е 21 попадения в противниковата мрежа и е получил 19 гола в своята врата.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Олбия имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 8-3.

Комо

Гостуващият отбор на Комо се намира на първо място в класирането с 66 точки, след 20 победи, 6 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 34 мача има положителна голова разлика 50-39. Като гост съставът е изиграл 16 двубоя до момента, в които е записал 9 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 25-23.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Комо е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите противници 9 попадения и са допуснали 8 попадения от противниковите футболни състави.

Олбия - Комо - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата съперника, отборът на Олбия е записал една победа, отбора на Комо не е записал нито 1 победа, а 4 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 7-6. В предишните 2 мача у дома срещу състава на Комо, играчите на Олбия нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините постигна равенство в последния си мач в първенството, а у дома стигна до равенство в последния си двубой.

Тимът на Комо записа равенство в последния кръг в Италия, а като гост има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.