Обосновани Футболни Прогнози

Пескара - Виртус Ентела

27 Април 2021 - 15:00
Пескара
Виртус Ентела
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за футболния мач от 35-ия кръг на футболното първенство в Италия в турнира Серия Б между Пескара и Виртус Ентела. Треньора на домакините извежда на Стадио Адриатико своите играчи срещу гостуващите играчи на Виртус Ентела.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Пескара

Футболистите на Пескара са 19-ти във временното подреждане с 28 точки, от 6 победи, 10 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 мача са успели да отбележат 27 попадения и са допуснали 50 гола в собствената мрежа. На домашна сцена тимът на Пескара има 16 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 9 загуби, при голова разлика 16-25.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Пескара е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Виртус Ентела

Съставът на гостите от Виртус Ентела заема 20-то място в таблицата с актив от 22 точки, записани след 4 победи, 10 равенства и 19 загуби от започването на първенството, като в изиграните 33 мача е реализирал 25 попадения и е получил 54 гола във вратата си. На чужд терен съставът е играл 16 срещи досега, в които е записал една победа, 6 равенства и 9 загуби, отбелязал е 10 попадения във вратата на своите домакини и е получил 24 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б съставът на Виртус Ентела е постигнал 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 1 вкарани и 10 получени гола.

Пескара - Виртус Ентела - преки мачове

В последните 5 срещи между двата съперника, тимът на Пескара няма спечелена нито една победа, отбора на Виртус Ентела е спечелил 2 успеха, а в 3 мача двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 3-8. В предишните 2 срещи на своя терен срещу състава на Виртус Ентела, футболистите на Пескара нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на Пескара е с 2 ремита в шампионата, а на собствения си стадион има победа в предишната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни загуби в шампионата, а при гостуванията си е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.