Обосновани Футболни Прогнози

ФК Оренбург - Чайка Песчанокопское

7 Април 2021 - 16:00
ФК Оренбург
Чайка Песчанокопское
Прогноза: 1
Коефициент: 1.48
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между отборите на ФК Оренбург и Чайка Песчанокопское от 35-ия кръг на футболното първенство в Футболна Национална Лига на Русия. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу играчите на Чайка Песчанокопское.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

ФК Оренбург

ФК Оренбург са трети в таблицата с временното класиране с общ сбор от 70 точки, натрупани след 20 победи, 10 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 34 мача са вкарали 54 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 25 попадения в своята врата. У дома тимът е изиграл 16 срещи досега, в които има 9 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 27-13.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на ФК Оренбург имат записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са записали в вратата на своите противници 10 гола и са получили 3 гола от играчите на своите противници.

Чайка Песчанокопское

Гостуващият тим на Чайка Песчанокопское е на 13-то място в класирането с актив от 46 точки, от 12 победи, 10 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 мача е отбелязал 39 попадения във вратата на съперниците си и е получил 42 гола в мрежата си. При гостуванията си отборът е изиграл 17 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 8 равенства и 3 загуби, при голова разлика 21-17.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Чайка Песчанокопское е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 6 гола.

ФК Оренбург - Чайка Песчанокопское - преки мачове

В предишната среща между двата тима, ФК Оренбург има постигнатa 1 победа, а отбора на Чайка Песчанокопское не е записал нито една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на ФК Оренбург допусна неуспех в последния кръг в първенството, а на своя стадион е с 3 успеха.

Отборът на гостите допусна поражение в последната си среща в първенството, а при гостуванията си постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.48 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.