Обосновани Футболни Прогнози

Астън Вила - Манчестър Сити

21 Април 2021 - 22:15
Астън Вила
Манчестър Сити
Прогноза: 2
Коефициент: 1.36
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между тимовете на Астън Вила и Манчестър Сити от 33-ия кръг на първенството в Висша Лига на Англия. Футболистите на Астън Вила излизат срещу Манчестър Сити на домашния си стадион Вила Парк.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Астън Вила

Вила се намират на 11-та позиция в таблицата с общ актив от 44 точки, постигнати след 13 победи, 5 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя са реализирали 43 попадения в противниковата врата и са получили 33 попадения в мрежата си. На собствения си терен отборът има 14 двубоя, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 23 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига съставът на Астън Вила има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Манчестър Сити

Тимът на гостите от Манчестър Сити е на върха в класирането със събрани 74 точки, записани след 23 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 32 мача е отбелязал 67 гола и е инкасирал 23 гола в собствената мрежа. При гостуванията си отборът е играл 15 мача досега, в които е записал 11 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 30-8.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Гражданите има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 15 гола и получени 7 гола.

Астън Вила - Манчестър Сити - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, тимът на Астън Вила не е постигнал нито една победа, Манчестър Сити е постигнал 4 успеха, а в една среща двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 1-15. В предишните 2 двубоя на своя терен с Манчестър Сити, играчите на Астън Вила нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в последния си двубой в шампионата, а на собствения си стадион има победа в последния си двубой.

Тимът на Манчестър Сити допусна неуспех в предишната си среща в Англия, а далеч от дома е с 4 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.