Обосновани Футболни Прогнози

Мура - Целие

16 Април 2021 - 20:00
Мура
Целие
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 28-ия кръг на настоящият футболен сезон в Първа Лига на Словения между тимовете на Мура и Целие. Мура приемат на гостуващия футболен отбор на Целие.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Мура

Мура заемат трето място във временното класиране със събрани 45 точки, от 12 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя имат положителна голова разлика 31-18. Пред собствените си привърженици Мура е играл 13 срещи до момента, в които има 6 победи, 5 равенства и 2 загуби, реализирал е 15 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига тимът на Мура има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 7 гола и са им вкарали 3 гола.

Целие

Отборът на гостите от Целие се намира на 8-ма позиция в таблицата с общ сбор от 27 точки, след 7 победи, 6 равенства и 14 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 27 двубоя има голова разлика 24-33. На чужд терен тимът е изиграл 13 срещи досега, в които има 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 8-12.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Целие има в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 9 гола.

Мура - Целие - директни мачове

В последните 5 мача между двата тима, съставът на Мура е постигнал 3 успеха, отбора на Целие е записал 1 победа, а един двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 8-3. В последните 2 двубоя на своя терен срещу Целие, играчите на Мура имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на Мура е с 2 равни срещи в Словения, а при домакинствата си записа реми в последния си двубой.

Тимът на Целие записа равенство в предишния си мач в Словения, а като гост записа реми в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.