Обосновани Футболни Прогнози

Интер - Каляри

11 Април 2021 - 13:30
Интер
Каляри
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 30-ия кръг на футболното първенство в Серия А на Италия между футболистите на Интер и Каляри. Треньора на домакините Антонио Конте извежда на своя терен своите играчи срещу играчите на Каляри.

Ето и статистиката за днешния футболен мач:

Интер

Домакините от Интер са първи в таблицата с 71 точки, постигнати след 22 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя са реализирали 68 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 27 попадения във вратата си. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици Нерадзурите е изиграл 14 мача досега, в които е записал 12 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 38 гола в противниковата врата и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия А съставът на Нерадзурите е постигнал само победи и доказват, че са в прекрасна форма, като са реализирали в противниковата мрежа 11 попадения и са инкасирали 3 гола от противниковите тимове.

Каляри

Тимът на гостите от Каляри е на 18-та позиция в таблицата с актив от 22 точки, от 5 победи, 7 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача има голова разлика 31-50. Навън тимът е играл 14 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 8 загуби, при голова разлика 16-24.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А съставът на Каляри е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са разписали 7 попадения и са им вкарали 9 гола.

Интер - Каляри - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, Черно-сините е постигнал 3 победи, отбора на Каляри е записал една победа, а един мач е завършил наравно, при обща голова разлика 9-5. В последните 2 мача на своя терен с тима на Каляри, Домакините от Интер са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Интер е в серия от 6 поредни победи в първенството, а на своя стадион е с 4 поредни победи.

Отборът на гостите е в серия от 3 поредни поражения в шампионата, а като гост има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.