Обосновани Футболни Прогнози

Уест Бромич - Саутхямптън

12 Април 2021 - 20:00
Уест Бромич
Саутхямптън
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
3 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на футболното първенство в Англия в турнира Висша Лига между отборите на Уест Бромич и Саутхямптън. Треньорът на домакините Самуил Алърдайс извежда своите играчи срещу Светците на домашния си стадион.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

Уест Бромич

Играчите на състава домакин са 19-ти в класирането с актив от 21 точки, постигнати след 4 победи, 9 равенства и 17 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 30 двубоя имат отрицателна голова разлика 25-59. У дома тимът е играл 15 двубоя, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 8 загуби, вкарал е 9 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 33 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Албирън има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-4.

Саутхямптън

Гостуващият отбор на Саутхямптън е 14-ти във временното класиране с общ сбор от 36 точки, след 10 победи, 6 равенства и 14 загуби от започването на сезона, като в изиграните 30 двубоя е реализирал 39 гола и е инкасирал 53 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си отборът има 15 двубоя досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 18-33.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Саутхямптън е постигнал 2 победи и 4 загуби, като са вкарали 8 гола и са допуснали 13 попадения.

Уест Бромич - Саутхямптън - преки двубои

В предишните 5 мача между двата тима, Уест Бромич има спечеленa 1 победа, а тима на Саутхямптън има постигнати 4 успеха, при обща голова разлика 4-8. В последните 2 срещи на своя стадион с Саутхямптън, играчите на Уест Бромич нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Уест Бромич постигна успех в последния кръг в шампионата на Англия, а при домакинствата си стигна до равенство в предишната си среща.

Съставът на гостите постигна успех в предишния си двубой в Англия, а на чужд терен допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 3 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.