Обосновани Футболни Прогнози

Щутгарт - Борусия Дортмунд

10 Април 2021 - 19:30
Щутгарт
Борусия Дортмунд
Прогноза: 2
Коефициент: 1.83
2 - 3
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за мача между Щутгарт и Борусия Дортмунд от 28-ия кръг на футболното първенство в Бундеслига на Германия. Щутгарт излизат срещу гостуващите футболисти на Борусия Дортмунд на домашния си терен.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Щутгарт

Играчите на Щутгарт са 8-ми в класирането с 39 точки, натрупани след 10 победи, 9 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните 27 двубоя са реализирали 48 попадения и са получили 41 попадения в собствената мрежа. Пред собствените си горещи почитатели Фау Еф Бе е играл 13 срещи досега, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 3 загуби, отбелязал е 22 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Бундеслига играчите на Фау Еф Бе са записали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 10-6.

Борусия Дортмунд

Тимът на гостите от Борусия Дортмунд се намира на 5-то място във временното подреждане с 43 точки, постигнати след 13 победи, 4 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 27 срещи е вкарал 55 попадения във вратата на противниците си и е получил 39 гола в собствената врата. Далеч от дома отборът е играл 14 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 6 загуби, отбелязал е 27 попадения в противниковата врата и е допуснал 23 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига играчите на Бе Фау Бе са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 14-8.

Щутгарт - Борусия Дортмунд - преки срещи

В последните 5 срещи между двата противника, отборът на Щутгарт има спечелени 2 победи, а отбора на Борусия Дортмунд е постигнал 3 успеха, при обща голова разлика 8-12. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на Жълто-черните, футболистите на Щутгарт имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на Щутгарт постигна успех в последния си двубой в Германия, а у дома е с 3 поредни успеха.

Тимът на Борусия Дортмунд има загуба в последната си среща в Германия, а далеч от дома записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.83 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.