Обосновани Футболни Прогнози

Кротоне - Удинезе

17 Април 2021 - 16:00
Кротоне
Удинезе
Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 2.00
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между Кротоне и Удинезе от поредния кръг на настоящето първенство в Италия в турнира Серия А. Треньорът на домакините Серсе Козми извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Удинезе на домашния си стадион Ецио Шида.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Кротоне

Домакините са на 20-то място в таблицата с временното подреждане със събрани 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 23 загуби от старта на сезона, като в изиграните 30 мача имат голова разлика 37-77. Като домакин тимът на Кротоне има 14 срещи досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 9 загуби, при голова разлика 20-29.

В последните си 6 официални мача в Серия А тимът на Кротоне има записани една победа и 5 загуби, като са отбелязали 14 попадения и са допуснали 20 попадения.

Удинезе

Гостуващият тим на Удинезе заема 12-то място в класирането с актив от 33 точки, постигнати след 8 победи, 9 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 мача е реализирал 32 попадения в противниковата врата и е допуснал 40 гола в собствената мрежа. Като гост тимът има 15 двубоя, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 20-26.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Удинезе е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-7.

Кротоне - Удинезе - директни срещи

В предишните 5 двубоя между двата отбора, съставът на Кротоне е постигнал 2 успеха, тима на Удинезе също е записал 2 успеха, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-6. В последните 2 срещи у дома срещу Бяло-черните, футболистите на Кротоне са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 4 последователни загуби в първенството на Италия, а при домакинствата си има поражение в последния си двубой.

Отборът на Удинезе е с 3 последователни поражения в шампионата, а далеч от дома допусна поражение в последния си двубой.

Прогноза: под 2.5 гола Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.