Обосновани Футболни Прогнози

Бароу - Порт Вейл

20 Април 2021 - 21:00
Бароу
Порт Вейл
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска забелязах коефициентите в мача между отборите на Бароу и Порт Вейл от 43-ия кръг на сезона в Втора Лига на Англия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Порт Вейл на Холкър Стрийт.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Бароу

Домакините от Бароу заемат 21-во място в таблицата с актив от 46 точки, събрани след 12 победи, 10 равенства и 19 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 41 двубоя имат отрицателна голова разлика 49-53. Като домакин Бароу е играл 21 срещи досега, в които има 7 победи, 8 равенства и 6 загуби, при голова разлика 31-28.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Лига съставът на Бароу има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите съперници 8 гола и са инкасирали 9 гола от противниковите състави.

Порт Вейл

Гостуващият тим на Порт Вейл е 14-ти в класирането с 54 точки, записани след 15 победи, 9 равенства и 18 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 42 мача е вкарал 53 попадения и е инкасирал 52 гола в мрежата си. При визитите си тимът е играл 21 срещи, в които има 7 победи, 4 равенства и 10 загуби, при голова разлика 28-31.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Порт Вейл е постигнал 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 8 попадения и са инкасирали 1 гола.

Бароу - Порт Вейл - директни двубои

В последният сблъсък между двата тима, отборът на Бароу има постигнатa 1 победа, а тима на Порт Вейл няма постигната нито 1 победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Бароу допусна загуба в последната си среща в шампионата на Англия, а у дома има победа в предишната си среща.

Тимът на Порт Вейл постигна равенство в предишния си двубой в първенството на Англия, а на чужд терен записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.