Обосновани Футболни Прогнози

Брентфорд - Бирмингам

6 Април 2021 - 21:00
Брентфорд
Бирмингам
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 40-ия кръг на текущото футболно първенство в Чемпиъншип на Англия между футболистите на Брентфорд и Бирмингам. Брентфорд посрещат на домашния си стадион Грифин Парк гостуващия футболен отбор на Бирмингам.

Но нека да разгледаме фактите за днешната среща:

Брентфорд

Домакините се намират на трето място в таблицата с временното подреждане с актив от 69 точки, натрупани след 19 победи, 12 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 38 двубоя имат положителна голова разлика 66-40. Пред собствените си верни фенове тимът е изиграл 18 срещи, в които е записал 10 победи, 6 равенства и 2 загуби, при голова разлика 35-19.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Брентфорд имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 7-6.

Бирмингам

Гостуващият тим на Бирмингам е 20-ти във временното класиране с актив от 41 точки, от 10 победи, 11 равенства и 18 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 39 двубоя има голова разлика 29-50. Навън тимът е изиграл 19 двубоя, в които е записал 5 победи, 8 равенства и 6 загуби, отбелязал е 14 попадения във вратата на противниците си и е получил 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип футболистите на Бирмингам имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 9 получени гола.

Брентфорд - Бирмингам - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, Брентфорд не е записал нито една победа, отбора на Бирмингам има записани 2 успеха, а в 3 двубоя двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 2-4. В предишните 2 двубоя на своя стадион с тима на Бирмингам, играчите на Брентфорд нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 3 последователни равенствa в шампионата на Англия, а на своя стадион постигна равенство в предишния си двубой.

Съставът на Бирмингам постигна успех в предишния кръг в Англия, а като гост е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.