Обосновани Футболни Прогнози

Блекпул - Джилингам

5 Април 2021 - 17:00
Блекпул
Джилингам
Прогноза: 1
Коефициент: 2.05
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 37-ия кръг на настоящият футболен сезон в Англия в Първа Лига между футболните тимове на Блекпул и Джилингам. Блекпул приемат на своя терен гостуващия футболен отбор на Джилингам.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Блекпул

Домакините от Блекпул са 8-ми в таблицата с общ сбор от 57 точки, след 16 победи, 9 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 35 срещи имат положителна голова разлика 44-32. Пред собствените си горещи почитатели съставът на Блекпул има 17 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 6 равенства и 3 загуби, реализирал е 22 попадения във вратата на съперниците си и е получил 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига тимът на Блекпул е записал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 9-4.

Джилингам

Гостуващият състав на Джилингам се намира на 7-ма позиция в таблицата с общ актив от 58 точки, след 17 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 39 двубоя има голова разлика 55-50. При визитите си тимът има 19 мача досега, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 7 загуби, реализирал е 27 попадения в противниковата врата и е получил 22 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига играчите на Джилингам са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са разписали в мрежата на съперниците си 10 гола и са допуснали 5 гола от футболистите на своите съперници.

Блекпул - Джилингам - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, тимът на Блекпул е записал една победа, Джилингам е спечелил 3 успеха, а 1 среща е завършил реми, при общо голово съотношение 5-10. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици с Джилингам, играчите на Блекпул нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Блекпул стигна до реми в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си записа равенство в предишната си среща.

Съставът на Джилингам има успех в предишния кръг в първенството на Англия, а на чужд терен записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.05 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.