Обосновани Футболни Прогнози

Вилафранкензе - Мафра

4 Април 2021 - 16:00
Вилафранкензе
Мафра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните състави на Вилафранкензе и Мафра от 27-ия кръг на шампионата в Сегунда Лига на Португалия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Мафра.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Вилафранкензе

Домакините от Вилафранкензе са 16-ти във временното подреждане с актив от 24 точки, записани след 3 победи, 15 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 26 мача имат отрицателна голова разлика 24-34. У дома съставът е изиграл 13 мача досега, в които е записал една победа, 9 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 11-15.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Вилафранкензе имат записани 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 7 получени гола.

Мафра

Гостуващият отбор на Мафра е 10-ти в таблицата с общ актив от 33 точки, постигнати след 9 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 мача има голова разлика 29-35. На чужд терен тимът има 13 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 8 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Лига отборът на Мафра е постигнал 2 победи и 4 загуби, като са записали в противниковата врата 3 попадения и са получили 11 попадения от съперниците си.

Вилафранкензе - Мафра - директни срещи

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Вилафранкензе е постигнал една победа, състава на Мафра няма нито една победа, а 1 среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 2-1.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините записа реми в предишната си среща в първенството, а при домакинствата си има загуба в последната си среща.

Съставът на Мафра е в серия от 2 последователни загуби в първенството на Португалия, а на чужд терен е с 3 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.