Обосновани Футболни Прогнози

Йоникос - Левадиакос

28 Април 2021 - 15:30
Йоникос
Левадиакос
Прогноза: 1
Коефициент: 2.27
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на първенството в Група за Промоция СЛ2 на Гърция между Йоникос и Левадиакос. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу Левадиакос.

Ето и информацията за предстоящия футболен двубой:

Йоникос

Играчите на домакините са на първа позиция в класирането без нито една точка, от старта на новия шампионат, като имат голова разлика 0-0. На домашна сцена отборът все още няма изиграна среща до момента, като все още не се е разписал във вратата на противниците си и все още не е позволил да му вкарат нито един гол в мрежата си.

В предишните си 0 официални мача в Група за Промоция СЛ2 футболистите на Йоникос имат в актива си НЯМА СТАТИСТИКА, при голова разлика вкарани 0 гола и получени 0 гола.

Левадиакос

Гостуващият тим на Левадиакос се намира на върха във временното класиране с нула точки от началото на новия сезон, като има голова разлика 0-0. На чужд терен съставът все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В последните си 0 официални мача в Група за Промоция СЛ2 отборът на Левадиакос е записал НЯМА СТАТИСТИКА, като са записали в противниковата мрежа 0 попадения и са получили 0 попадения от футболистите на своите противници.

Йоникос - Левадиакос - директни срещи

.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Йоникос е с 0 загуби в шампионата, а на своя стадион е с 0 последователни загуби.

Съставът на гостите от Левадиакос е в серия от 0 поражения в Гърция, а като гост е в серия от 0 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.27 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.