Обосновани Футболни Прогнози

Стенхаусмюър - Каудънбийт

8 Април 2021 - 21:00
Стенхаусмюър
Каудънбийт
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на сблъсъка от поредния кръг на текущият шампионат в Втора Лига на Шотландия между Стенхаусмюър и Каудънбийт. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Каудънбийт на Оучълвю Парк.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Стенхаусмюър

Домакините от Стенхаусмюър са 6-ти във временното класиране с 16 точки, събрани след 4 победи, 4 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 13 срещи имат голова разлика 18-19. Пред собствените си фенове Стенхаусмюър е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 11-7.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига играчите на Бойците са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Каудънбийт

Гостуващият състав на Каудънбийт се намира на 9-то място във временното класиране с 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи е отбелязал 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 23 попадения в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига съставът на Миньорите е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-8.

Стенхаусмюър - Каудънбийт - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Стенхаусмюър няма спечелена нито 1 победа, тима на Каудънбийт е спечелил 2 победи, а в 3 срещи двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-10. В предишните 2 двубоя у дома срещу състава на Миньорите, Домакините от Стенхаусмюър нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Стенхаусмюър записа равенство в последната си среща в шампионата на Шотландия, а у дома има победа в последния си двубой.

Отборът на Каудънбийт е с 3 поредни загуби в Шотландия, а при визитите си има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.