Обосновани Футболни Прогнози

Ботев Пловдив - Лудогорец Разград

26 Април 2021 - 20:15
Ботев Пловдив
Лудогорец Разград
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните тимове на Ботев Пловдив и Лудогорец Разград от 27-ия кръг на футболния шампионат в Първа ПФЛ на България. Играчите на Ботев Пловдив излизат срещу гостуващите футболисти на Лудогорец Разград на Стадион Коматево.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Ботев Пловдив

Домакините от Ботев Пловдив са на 10-та позиция в таблицата с временното класиране с 24 точки, записани след 5 победи, 9 равенства и 11 загуби от старта на първенството, като в изиграните 25 мача имат отрицателна голова разлика 25-44. Пред собствените си верни фенове тимът на Ботев Пловдив е изиграл 12 срещи досега, в които има 4 победи, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 14 гола в мрежата на противниците си и е получил 14 гола във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа ПФЛ футболистите на Жълточерните са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

Лудогорец Разград

Гостуващият състав на Лудогорец Разград е водач в таблицата с 61 точки, събрани след 19 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 25 мача има положителна голова разлика 57-18. На чужд терен съставът е играл 12 мача, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 29 попадения в противниковата врата и е получил 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа ПФЛ съставът на Лудогорец Разград е постигнал 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 14 гола и са инкасирали 2 гола от своите противници.

Ботев Пловдив - Лудогорец Разград - директни двубои

В последните 5 играни мача между двата тима, Жълточерните няма нито една победа, отбора на Лудогорец Разград има спечелени 4 успеха, а в един мач двата противника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 5-9. В предишните 2 двубоя на своя терен с Лудогорец Разград, футболистите на Ботев Пловдив нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е с 2 загуби в България, а при домакинствата си има неуспех в последния си двубой.

Отборът на гостите е в серия от 3 поредни победи в шампионата, а далеч от дома постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.