Обосновани Футболни Прогнози

Реал Сосиедад Б - Алавес Б

28 Март 2021 - 18:00
Реал Сосиедад Б
Алавес Б
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
4 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да анализирам двубоя между тимовете на Реал Сосиедад Б и Алавес Б от 20-ия кръг на сезона в Испания в Сегунда Дивисион Б Група 2. Реал Сосиедад Б излизат срещу гостуващия футболен отбор на Алавес Б на домашния си терен.

Накратко информацията за предстоящата среща:

Реал Сосиедад Б

Домакините са на първа позиция в класирането с общ сбор от 37 точки, постигнати след 11 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 19 срещи са вкарали 31 гола и са инкасирали 15 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена съставът е играл 9 мача, в които има 7 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 18-5.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 2 футболистите на Реал Сосиедад Б имат записани 5 победи и една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

Алавес Б

Съставът на гостите от Алавес Б е 9-ти във временното класиране с 20 точки, записани след 5 победи, 5 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните 19 двубоя е отбелязал 21 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 27 попадения в своята мрежа. Като гост тимът е изиграл 9 мача до момента, в които има 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 10-18.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Алавес Б има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 попадения и са им вкарали 10 попадения.

Реал Сосиедад Б - Алавес Б - преки двубои

В предишните 3 изиграни двубоя между двата противника, Реал Сосиедад Б е спечелил 2 победи, а Алавес Б е спечелил една победа, при общо голово съотношение 6-3. В предишната среща на своя терен срещу отбора на Алавес Б, играчите на Реал Сосиедад Б имат 1 победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Реал Сосиедад Б е с 4 победи в Испания, а у дома е в серия от 4 поредни успеха.

Съставът на Алавес Б постигна успех в последния си мач в първенството, а при гостуванията си има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.