Обосновани Футболни Прогнози

СПАЛ - Виртус Ентела

12 Март 2021 - 22:00
СПАЛ
Виртус Ентела
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболното първенство в Серия Б на Италия между футболните състави на СПАЛ и Виртус Ентела. СПАЛ приемат на домашния си стадион противниковия футболен отбор на Виртус Ентела.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

СПАЛ

Футболистите на тима домакин се намират на 8-ма позиция във временното подреждане с 41 точки, събрани след 10 победи, 11 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя са успели да вкарат 34 гола в противниковата врата и са получили 29 попадения в своята мрежа. Като домакин СПАЛ има 13 двубоя до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 21-15.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на СПАЛ имат в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-10.

Виртус Ентела

Тимът на гостите от Виртус Ентела е 20-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 20 точки, постигнати след 4 победи, 8 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача е реализирал 24 попадения в противниковата врата и е инкасирал 44 попадения в своята врата. На чужд терен съставът е изиграл 13 двубоя, в които има една победа, 5 равенства и 7 загуби, вкарал е 10 гола в мрежата на противниците си и е получил 20 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б играчите на Виртус Ентела имат записани 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, като са разписали 5 гола и са допуснали 8 попадения.

СПАЛ - Виртус Ентела - директни мачове

В последните 3 изиграни мача между двата тима, тимът на СПАЛ има постигнати 2 победи, отбора на Виртус Ентела не е записал нито 1 победа, а в един двубой двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 6-2. В последната среща на своя терен с отбора на Виртус Ентела, играчите на СПАЛ нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на СПАЛ постигна победа в предишния си мач в първенството, а при домакинствата си има неуспех в последната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 3 последователни равни срещи в Италия, а като гост постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.