Обосновани Футболни Прогнози

Акрон Толиати - ФК Нижни Новгород

24 Март 2021 - 14:00
Акрон Толиати
ФК Нижни Новгород
Прогноза: 2
Коефициент: 1.66
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 32-ия кръг на първенството в Футболна Национална Лига на Русия между футболните отбори на Акрон Толиати и ФК Нижни Новгород. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу ФК Нижни Новгород на домашния си терен.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен мач:

Акрон Толиати

Акрон Толиати са 18-ти в класирането с актив от 31 точки, след 8 победи, 7 равенства и 16 загуби от началото на първенството, като в изиграните 31 мача имат отрицателна голова разлика 25-42. Като домакин Акрон Толиати има 14 двубоя, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 15-17.

В предишните си 6 официални срещи в Футболна Национална Лига тимът на Акрон Толиати е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 5-5.

ФК Нижни Новгород

Гостуващият състав на ФК Нижни Новгород е 2-ри в таблицата с актив от 65 точки, постигнати след 20 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 срещи е вкарал 48 попадения във вратата на съперниците си и е получил 21 гола в своята мрежа. Навън отборът има 15 мача до момента, в които има 9 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 21-11.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на ФК Нижни Новгород е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Акрон Толиати - ФК Нижни Новгород - директни двубои

В предишната среща между двата отбора, Акрон Толиати не е спечелил нито една победа, а ФК Нижни Новгород е постигнал една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините има успех в предишния си мач в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 ремита.

Отборът на гостите от ФК Нижни Новгород е в серия от 2 победи в първенството на Русия, а далеч от дома има победа в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.66 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.