Обосновани Футболни Прогнози

Падерборн - Карлсруе

19 Март 2021 - 19:30
Падерборн
Карлсруе
Прогноза: 1
Коефициент: 2.15
2 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 26-ия кръг на текущото футболно първенство в Втора Бундеслига на Германия между тимовете на Падерборн и Карлсруе. Треньора на домакините извежда на Бентелер Арена своите играчи срещу играчите на Карлсруе.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Падерборн

Домакините са 9-ти в таблицата с 34 точки, постигнати след 9 победи, 7 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя са вкарали 32 гола в противниковата врата и са инкасирали 30 гола в мрежата си. Като домакин Падерборн е изиграл 12 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 21-17.

В последните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига тимът на Падерборн е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Карлсруе

Гостуващият тим на Карлсруе е 5-ти в класирането с актив от 41 точки, натрупани след 12 победи, 5 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 25 мача има голова разлика 37-30. При визитите си отборът е изиграл 12 мача, в които има 8 победи, едно равенство и 3 загуби, вкарал е 23 гола във вратата на съперниците си и е получил 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Ка Ес Це са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 4-3.

Падерборн - Карлсруе - директни мачове

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, Падерборн е записал 2 успеха, състава на Карлсруе също е постигнал 2 победи, а в един двубой двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 3-5. В предишните 2 мача у дома с отбора на Карлсруе, футболистите на Падерборн имат 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Падерборн постигна успех в последната си среща в първенството на Германия, а на собствения си стадион допусна загуба в предишната си среща.

Отборът на гостите от Карлсруе е в серия от 2 равни срещи в първенството на Германия, а като гост е в серия от 4 победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.15 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.