Обосновани Футболни Прогнози

Анси - Орлеан

23 Март 2021 - 20:00
Анси
Орлеан
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 26-ия кръг на първенството от Франция в Лига Национал между футболистите на Анси и Орлеан. Футболистите на Анси излизат срещу гостуващия отбор на Орлеан на домашния си терен.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Анси

Играчите на отбора домакин заемат 17-та позиция във временното подреждане с 22 точки, след 4 победи, 10 равенства и 11 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 25 двубоя са успели да реализират 27 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 43 попадения в своята врата. На своя стадион отборът на Анси е изиграл 13 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 7 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 16-21.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Анси са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 11 гола.

Орлеан

Отборът на гостите от Орлеан заема 4-то място във временното класиране с актив от 36 точки, след 9 победи, 9 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 25 двубоя е успял да реализира 38 попадения и е позволил да му отбележат 28 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си отборът има 12 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 14 гола в противниковата врата и е получил 14 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Орлеан е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 10 попадения и са допуснали 7 гола.

Анси - Орлеан - директни срещи

В предишният мач между двата съперника, тимът на Анси няма спечелена нито една победа, а състава на Орлеан има постигнатa 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Анси стигна до равенство в последния си мач в първенството на Франция, а на собствения си стадион записа равенство в последния си мач.

Съставът на гостите от Орлеан постигна реми в предишния кръг в шампионата, а далеч от дома стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.