Обосновани Футболни Прогнози

Хъл Сити - Рочдейл

2 Март 2021 - 21:00
Хъл Сити
Рочдейл
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
2 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за сблъсъка между съставите на Хъл Сити и Рочдейл от 32-ия кръг на първенството в Първа Лига на Англия. Хъл Сити излизат срещу Рочдейл на домашния си стадион.

Ето и фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Хъл Сити

Играчите на тима домакин са трети във временното подреждане с актив от 56 точки, събрани след 17 победи, 5 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 32 мача имат положителна голова разлика 52-28. На домашна сцена съставът е играл 15 срещи до момента, в които има 8 победи, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 15 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 9 гола във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Тигрите е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11-5.

Рочдейл

Гостуващият състав на Рочдейл заема 20-то място в таблицата с временното класиране с актив от 28 точки, събрани след 6 победи, 10 равенства и 15 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 31 двубоя има голова разлика 41-57. На чужд терен отборът има 15 мача, в които има 5 победи, 3 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 24-24.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Рочдейл са постигнали 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 1 гола и получени 9 гола.

Хъл Сити - Рочдейл - преки срещи

В последната среща между двата съперника, тимът на Хъл Сити има постигнатa една победа, а тима на Рочдейл не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Хъл Сити има успех в последната си среща в шампионата на Англия, а на своя стадион е с 2 поредни загуби.

Отборът на гостите от Рочдейл има поражение в предишната си среща в Англия, а далеч от дома стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.