Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Афула - Макаби Назарет

5 Март 2021 - 15:00
Апоел Афула
Макаби Назарет
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболните отбори на Апоел Афула и Макаби Назарет от поредния кръг на футболния сезон в Израел в Лига Леумит. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Макаби Назарет на Афула Илит.

Предоставям факти и статистика за днешния двубой:

Апоел Афула

Апоел Афула са 11-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 28 точки, натрупани след 7 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 24 двубоя са отбелязали 21 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 22 попадения в собствената мрежа. Като домакин Апоел Афула има 12 мача досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-10.

В последните си 6 официални срещи в Лига Леумит играчите на Апоел Афула имат в актива си една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 3-3.

Макаби Назарет

Отборът на гостите от Макаби Назарет е на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 29 точки, постигнати след 7 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 24 двубоя има положителна голова разлика 24-23. На чужд терен съставът има 12 мача до момента, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 13-12.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Леумит съставът на Макаби Назарет има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали 11 попадения и са допуснали 6 попадения.

Апоел Афула - Макаби Назарет - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата противника, Апоел Афула е записал 2 успеха, състава на Макаби Назарет не е спечелил нито 1 победа, а 3 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 7-2. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Назарет, Домакините от Апоел Афула са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Апоел Афула е с 2 последователни равни срещи в първенството на Израел, а на собствения си стадион е с 2 последователни ремита.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни победи в шампионата, а далеч от дома е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.