Обосновани Футболни Прогнози

Кастейон - Еспаньол

26 Март 2021 - 22:00
Кастейон
Еспаньол
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72
1 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между Кастейон и Еспаньол от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Испания в Сегунда Дивисион. Кастейон излизат срещу гостуващия футболен отбор на Еспаньол на Нуево Естадио Касталия.

Информацията за днешния футболен двубой:

Кастейон

Кастейон са 18-ти в таблицата с актив от 30 точки, от 8 победи, 6 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача имат отрицателна голова разлика 29-37. У дома съставът е играл 15 двубоя, в които има 7 победи и 8 загуби, отбелязал е 18 гола във вратата на своите гости и е получил 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Кастейон имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 5 получени гола.

Еспаньол

Гостуващият състав на Еспаньол е 2-ри в класирането със събрани 58 точки, натрупани след 17 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя е успял да вкара 46 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 20 попадения в собствената мрежа. Като гост тимът е играл 15 мача, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 19-12.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Бяло-сините са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 11-5.

Кастейон - Еспаньол - преки мачове

В последният мач между двата състава, Кастейон няма нито 1 победа, а Еспаньол има постигнатa една победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините записа реми в последния кръг в шампионата на Испания, а при домакинствата си е в серия от 2 успеха.

Тимът на гостите от Еспаньол има победа в последния кръг в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни равни срещи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.