Обосновани Футболни Прогнози

Херта Берлин - Аугсбург

6 Март 2021 - 16:30
Херта Берлин
Аугсбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 24-ия кръг на футболния сезон в Германия в Бундеслига между тимовете на Херта Берлин и Аугсбург. Херта Берлин излизат срещу Аугсбург на домашния си стадион Олимпиащадион Берлин.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Херта Берлин

Играчите на Херта Берлин са 15-ти в таблицата с общ сбор от 18 точки, от 4 победи, 6 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя са вкарали 26 гола в противниковата врата и са получили 42 попадения в собствената мрежа. У дома Херта Берлин е изиграл 11 двубоя досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, отбелязал е 11 гола във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му отбележат 23 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на Старата дама имат на сметката си 1 равенство и 5 загуби и са без победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 14 гола.

Аугсбург

Гостуващият отбор на Аугсбург е 13-ти в таблицата с общ актив от 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача е реализирал 23 гола и е инкасирал 35 гола в собствената мрежа. Далеч от дома тимът има 11 двубоя досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 11-15.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на Аугсбург имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали 6 гола и са им вкарали 9 попадения.

Херта Берлин - Аугсбург - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, Старата дама има записани 3 успеха, отбора на Аугсбург е записал 1 победа, а един сблъсък е завършил наравно, при обща голова разлика 11-9. В последните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Аугсбург, играчите на Херта Берлин са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Херта Берлин е с 2 последователни загуби в Германия, а при домакинствата си е в серия от 4 поредни загуби.

Тимът на гостите от Аугсбург постигна успех в предишния кръг в първенството, а на чужд терен има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.