Обосновани Футболни Прогнози

ТСЦ Бачка Топола - Мачва Шабац

15 Март 2021 - 15:00
ТСЦ Бачка Топола
Мачва Шабац
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
3 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния сблъсък от 27-ия кръг на първенството в Сърбия в турнира Суперлига между ТСЦ Бачка Топола и Мачва Шабац. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу Мачва Шабац.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

ТСЦ Бачка Топола

ТСЦ Бачка Топола са 8-ми в класирането с 38 точки, натрупани след 11 победи, 5 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 26 мача имат голова разлика 46-35. На собствения си стадион ТСЦ Бачка Топола има 13 мача досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 30-19.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на ТСЦ Бачка Топола е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-5.

Мачва Шабац

Гостуващият отбор на Мачва Шабац е 19-ти в класирането с актив от 20 точки, от 6 победи, 2 равенства и 18 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 26 мача е реализирал 18 попадения във вратата на противниците си и е получил 49 гола във вратата си. Като гост тимът има 13 двубоя досега, в които има една победа, 1 равенство и 11 загуби, вкарал е 5 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 28 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Мачва Шабац са постигнали 2 победи и 4 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 7 попадения и са получили 15 попадения от противниковите футболни тимове.

ТСЦ Бачка Топола - Мачва Шабац - преки двубои

В предишните 3 двубоя между двата състава, ТСЦ Бачка Топола има записани 2 успеха, тима на Мачва Шабац не е спечелил нито една победа, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 5-1. В последната среща у дома срещу тима на Мачва Шабац, футболистите на ТСЦ Бачка Топола нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от ТСЦ Бачка Топола е в серия от 2 последователни поражения в първенството, а у дома има поражение в предишния си двубой.

Съставът на Мачва Шабац допусна поражение в последния си мач в първенството, а на чужд терен е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.