Обосновани Футболни Прогнози

Ал Ахли Джеда - Ал Насър Рияд

11 Март 2021 - 19:45
Ал Ахли Джеда
Ал Насър Рияд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на футболното първенство в Саудитска Арабия в Професионална Лига между футболните състави на Ал Ахли Джеда и Ал Насър Рияд. Играчите на Ал Ахли Джеда приемат на противниковия отбор на Ал Насър Рияд.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния сблъсък:

Ал Ахли Джеда

Футболистите на състава домакин са 5-ти в таблицата с общ сбор от 35 точки, постигнати след 10 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи имат отрицателна голова разлика 34-35. На своя терен тимът има 11 мача, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 2 загуби, реализирал е 14 попадения във вратата на противниците си и е получил 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Професионална Лига тимът на Ал Ахли Джеда има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали 8 попадения и са инкасирали 12 попадения.

Ал Насър Рияд

Гостуващият тим на Ал Насър Рияд се намира на 8-мо място във временното класиране с общ актив от 30 точки, натрупани след 8 победи, 6 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 22 двубоя има голова разлика 31-29. Като гост отборът е играл 11 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 11-14.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Ал Насър Рияд имат на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-9.

Ал Ахли Джеда - Ал Насър Рияд - преки срещи

В предишните 5 срещи между двата тима, тимът на Ал Ахли Джеда има постигнати 2 победи, тима на Ал Насър Рияд е спечелил една победа, а в 2 срещи двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Ал Насър Рияд, футболистите на Ал Ахли Джеда нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Ал Ахли Джеда е с 3 поредни загуби в шампионата, а на собствения си стадион допусна неуспех в последния си мач.

Тимът на Ал Насър Рияд е в серия от 2 последователни ремита в Саудитска Арабия, а като гост стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.