Обосновани Футболни Прогнози

Портсмут - Съндърланд

9 Март 2021 - 21:45
Портсмут
Съндърланд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
0 - 2
позната футболни прогнози

Днеска забелязах двубоя между Портсмут и Съндърланд от 34-ия кръг на сезона в Първа Лига на Англия. Помпи приемат на Фратън Парк гостуващия отбор на Съндърланд.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Портсмут

Портсмут са 6-ти в класирането с актив от 52 точки, натрупани след 15 победи, 7 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните 32 срещи са отбелязали 49 гола в противниковата врата и са инкасирали 34 гола в мрежата си. У дома отборът е играл 17 двубоя до момента, в които има 6 победи, 5 равенства и 6 загуби, отбелязал е 23 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 17 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Портсмут има в актива си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 5-11.

Съндърланд

Отборът на гостите от Съндърланд е 4-ти в класирането с 57 точки, след 15 победи, 12 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 32 двубоя има голова разлика 49-26. При гостуванията си тимът има 15 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, 7 равенства и една загуба, при обща голова разлика 26-10.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига отборът на Съндърланд има записани 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 14 гола и са получили 3 попадения.

Портсмут - Съндърланд - директни мачове

В последните 5 мача между двата отбора, тимът на Портсмут има постигнати 3 победи, Съндърланд е спечелил 1 победа, а един мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 10-5. В последните 2 двубоя пред своите привърженици с Съндърланд, Домакините от Портсмут имат 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в шампионата, а на своя стадион стигна до равенство в последния си мач.

Тимът на Съндърланд е с 2 поредни успеха в Англия, а като гост постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.