Обосновани Футболни Прогнози

Байерн Мюнхен II - Веен Висбаден

7 Март 2021 - 15:00
Байерн Мюнхен II
Веен Висбаден
Прогноза: 2
Коефициент: 2.50
2 - 0
непозната футболни прогнози

За днес ще анализирам срещата от поредния кръг на настоящето първенство в Трета Лига на Германия между Байерн Мюнхен II и Веен Висбаден. Играчите на Байерн Мюнхен II излизат срещу Веен Висбаден на.

Време е за статистиката за днешния футболен мач:

Байерн Мюнхен II

Байерн Мюнхен II са на 11-то място в таблицата с актив от 30 точки, записани след 7 победи, 9 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните 25 срещи имат голова разлика 33-34. На своя стадион Байерн Мюнхен II е изиграл 11 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 14-12.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Байерн Мюнхен II е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-8.

Веен Висбаден

Тимът на гостите от Веен Висбаден заема 4-то място във временното подреждане с актив от 44 точки, записани след 12 победи, 8 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 25 срещи е реализирал 44 попадения и е инкасирал 34 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът е играл 12 срещи, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 20-18.

В предишните си 6 официални срещи в Трета Лига играчите на Веен Висбаден са постигнали 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 11-4.

Байерн Мюнхен II - Веен Висбаден - преки двубои

В последната среща между двата състава, Байерн Мюнхен II има записанa една победа, а Веен Висбаден не е постигнал нито една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е с 2 равенствa в Германия, а при домакинствата си има загуба в предишната си среща.

Съставът на Веен Висбаден е в серия от 5 последователни победи в Германия, а като гост е в серия от 2 победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.50 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.