Обосновани Футболни Прогнози

Дарби Каунти - Брентфорд

16 Март 2021 - 21:00
Дарби Каунти
Брентфорд
Прогноза: 2
Коефициент: 2.00
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните отбори на Дарби Каунти и Брентфорд от 37-ия кръг на сезона в Англия в Чемпиъншип. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу играчите на Брентфорд.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Дарби Каунти

Дарби Каунти са 19-ти в класирането с общ актив от 39 точки, след 10 победи, 9 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 36 мача са вкарали 25 попадения и са получили 39 гола в собствената врата. На собствения си стадион Овните има 18 срещи до момента, в които има 5 победи, 5 равенства и 8 загуби, реализирал е 12 попадения във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 18 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Дарби Каунти са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 7 получени гола.

Брентфорд

Съставът на гостите от Брентфорд е 4-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 66 точки, постигнати след 19 победи, 9 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 срещи е реализирал 62 гола във вратата на съперниците си и е получил 36 попадения в собствената врата. Далеч от дома отборът има 18 мача досега, в които е записал 9 победи, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 28 гола в противниковата врата и е получил 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип отборът на Брентфорд е постигнал 3 победи и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 7 попадения и са инкасирали 6 гола от противниковите футболни отбори.

Дарби Каунти - Брентфорд - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата противника, тимът на Дарби Каунти има записанa една победа, отбора на Брентфорд има постигнати 2 успеха, а 2 двубоя са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 7-10. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Брентфорд, футболистите на Дарби Каунти са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините допусна неуспех в последния кръг в шампионата, а у дома допусна поражение в последната си среща.

Тимът на Брентфорд постигна успех в последния си мач в Англия, а далеч от дома има успех в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.00 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.