Обосновани Футболни Прогнози

Инвърнес КТ - Арброут

27 Март 2021 - 17:00
Инвърнес КТ
Арброут
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между Инвърнес КТ и Арброут от 22-ия кръг на текущият футболен шампионат в Чемпиъншип на Шотландия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Арброут на домашния си терен.

Стига приказки време е за статистиката за днешния мач:

Инвърнес КТ

Клаи Тисъл са на 5-то място в класирането с актив от 27 точки, натрупани след 6 победи, 9 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 21 мача имат положителна голова разлика 27-23. На своя терен Инвърнес КТ е играл 10 двубоя, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-10.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип отборът на Клаи Тисъл има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-4.

Арброут

Гостуващият тим на Арброут се намира на 9-то място в класирането с актив от 22 точки, събрани след 5 победи, 7 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 21 срещи е успял да вкара 17 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 26 попадения в своята врата. Далеч от дома тимът е изиграл 10 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 7 гола във вратата на съперниците си и е получил 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип отборът на Червените е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Инвърнес КТ - Арброут - преки срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, Инвърнес КТ има записани 2 победи, Арброут също има спечелени 2 победи, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 6-7. В последните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Арброут, Домакините от Инвърнес КТ имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е с 2 последователни успеха в Шотландия, а при домакинствата си постигна реми в предишната си среща.

Съставът на Арброут стигна до реми в предишната си среща в Шотландия, а далеч от дома допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.