Обосновани Футболни Прогнози

Милан - Удинезе

3 Март 2021 - 21:45
Милан
Удинезе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 1
непозната футболни прогнози

След изключително качествения футбол, който наблюдавахме вчера днес ще разгледам футболния двубой между тимовете на Милан и Удинезе от 25-ия кръг на сезона в Серия А на Италия. Играчите на Милан приемат на своя стадион противниковия футболен отбор на Удинезе.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Милан

Играчите на състава домакин са втори в таблицата със събрани 52 точки, постигнати след 16 победи, 4 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 24 мача имат положителна голова разлика 47-29. На домашна сцена съставът е изиграл 12 двубоя, в които има 6 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 24-18.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Червено-черните има на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Удинезе

Отборът на гостите от Удинезе е 12-ти в таблицата с временното класиране с 28 точки, от 7 победи, 7 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 24 двубоя има голова разлика 26-33. При визитите си съставът е играл 12 мача досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 16-21.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А футболистите на Бяло-черните са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

Милан - Удинезе - директни мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Червено-черните има спечелени 3 победи, отбора на Удинезе има записанa една победа, а един мач е завършил наравно, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 мача пред своите привърженици с отбора на Удинезе, Домакините от Милан са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Милан има успех в последния си двубой в шампионата, а при домакинствата си има загуба в предишната си среща.

Тимът на Удинезе има успех в последния кръг в Италия, а далеч от дома записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.