Обосновани Футболни Прогнози

Стал Мелец - Висла Плоцк

4 Март 2021 - 21:30
Стал Мелец
Висла Плоцк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска мисля да дам прогноза за сблъсъка от 20-ия кръг на футболния сезон в Екстракласа на Полша между тимовете на Стал Мелец и Висла Плоцк. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Висла Плоцк.

Факти и данни за предстоящата футболна среща:

Стал Мелец

Футболистите на тима домакин са 16-ти във временното класиране със събрани 15 точки, натрупани след 3 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача са отбелязали 18 гола и са позволили да им отбележат 31 гола в мрежата си. Като домакин съставът на Стал Мелец е изиграл 9 мача, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 7-14.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Стал Мелец са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 5 гола и са получили 6 попадения от играчите на своите съперници.

Висла Плоцк

Тимът на гостите от Висла Плоцк се намира на 13-та позиция в таблицата с временното подреждане с 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи има голова разлика 23-28. Като гост отборът е играл 8 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 14-17.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Висла Плоцк имат записани 4 победи и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 11 попадения и са им вкарали 9 попадения.

Стал Мелец - Висла Плоцк - преки мачове

В последната среща между двата състава, Стал Мелец няма постигната нито една победа, отбора на Висла Плоцк също няма записана нито една победа, а в един мач двата състава са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в предишния си мач в първенството на Полша, а у дома има поражение в предишния си мач.

Тимът на гостите е в серия от 2 поражения в Полша, а като гост допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.