Обосновани Футболни Прогнози

Магдебург - Кайзерслаутерн

30 Май 2020 - 15:00
Магдебург
Кайзерслаутерн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на шампионата в Германия в Трета Лига между тимовете на Магдебург и Кайзерслаутерн. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите играчи на Кайзерслаутерн на домашния си терен.

Факти и статистика за днешния мач:

Магдебург

Домакините от Магдебург са на 15-та позиция във временното класиране с актив от 33 точки, от 7 победи, 12 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 27 двубоя са вкарали 37 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 31 гола в своята мрежа. На собствения си терен съставът на Магдебург е изиграл 13 срещи досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 24 гола във вратата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Магдебург имат записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Кайзерслаутерн

Гостуващият отбор на Кайзерслаутерн е 14-ти в класирането с общ актив от 34 точки, натрупани след 8 победи, 10 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 27 двубоя е отбелязал 42 попадения във вратата на съперниците си и е получил 45 гола в собствената мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 14 двубоя, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 27-31.

В предишните си 6 официални двубоя в Трета Лига тимът на Червените дяволи е записал 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, като са реализирали 6 гола и са им вкарали 9 попадения.

Магдебург - Кайзерслаутерн - директни двубои

В последната среща между двата съперника, отборът на Магдебург няма нито 1 победа, Кайзерслаутерн също не е записал нито една победа, а 1 среща е завършил с равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Магдебург допусна поражение в предишния си двубой в Германия, а на собствения си стадион има победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Кайзерслаутерн е с 3 поредни равни срещи в Германия, а далеч от дома записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.