Обосновани Футболни Прогнози

Городея - Минск

8 Май 2020 - 19:00
Городея
Минск
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 8-ия кръг на текущото футболно първенство в Висша Лига на Беларус между отборите на Городея и Минск. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Минск на своя стадион.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Городея

Городея са 10-ти във временното класиране с актив от 10 точки, след 3 победи, едно равенство и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 7 мача имат отрицателна голова разлика 4-6. На домашна сцена Городея е изиграл 3 двубоя досега, в които има една победа и 2 загуби, реализирал е едно попадение в мрежата на своите гости и е позволил да му отбележат 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Городея имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 5 гола.

Минск

Гостуващият тим на Минск е 12-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 9 точки, след 3 победи и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 7 срещи е успял да отбележи 11 гола и е инкасирал 15 гола в своята мрежа. Навън отборът е играл 4 двубоя досега, в които е записал 2 победи и 2 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Минск са постигнали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 14 получени гола.

Городея - Минск - директни мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, Городея е записал 2 победи, отбора на Минск също е постигнал 2 успеха, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 11-5. В последните 2 мача у дома с Минск, играчите на Городея нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините записа реми в последния си мач в шампионата, а при домакинствата си допусна поражение в последната си среща.

Отборът на гостите от Минск има неуспех в предишния си мач в първенството на Беларус, а като гост постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.