Обосновани Футболни Прогнози

Славия Мозир - Торпедо-БелАЗ Жодино

9 Май 2020 - 15:00
Славия Мозир
Торпедо-БелАЗ Жодино
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния сблъсък от поредния кръг на текущото футболно първенство в Беларус в Висша Лига между футболните състави на Славия Мозир и Торпедо-БелАЗ Жодино. Славия Мозир посрещат на своя терен противниковия футболен отбор на Торпедо-БелАЗ Жодино.

Информацията за предстоящия мач:

Славия Мозир

Славия Мозир са на 9-та позиция в класирането с актив от 10 точки, събрани след 3 победи, едно равенство и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 7 мача имат отрицателна голова разлика 10-12. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици съставът на Славия Мозир е изиграл 3 срещи до момента, в които е записал една победа, едно равенство и една загуба, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Славия Мозир имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Торпедо-БелАЗ Жодино

Отборът на гостите от Торпедо-БелАЗ Жодино се намира на трета позиция в таблицата със събрани 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 7 срещи е успял да отбележи 9 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 4 срещи досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Торпедо-БелАЗ Жодино има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 8 гола и са им вкарали 4 попадения.

Славия Мозир - Торпедо-БелАЗ Жодино - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата противника, съставът на Славия Мозир няма спечелена нито 1 победа, отбора на Торпедо-БелАЗ Жодино има спечелени 4 успеха, а в един сблъсък двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 2-10. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу тима на Торпедо-БелАЗ Жодино, играчите на Славия Мозир нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Славия Мозир има успех в последния си двубой в шампионата, а у дома има загуба в последния си двубой.

Тимът на Торпедо-БелАЗ Жодино постигна победа в предишния си двубой в Беларус, а далеч от дома има победа в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.