Обосновани Футболни Прогнози

Енергетик Мари - Мерв Мари

18 Май 2020 - 16:00
Енергетик Мари
Мерв Мари
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.14
1 - 2
непозната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес ще пиша за футболния сблъсък между Енергетик Мари и Мерв Мари от 9-ия кръг на текущият футболен шампионат в Туркменистан в турнира Йокари Лига. Играчите на Енергетик Мари излизат срещу противниковия отбор на Мерв Мари на.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Енергетик Мари

Играчите на домакините от Енергетик Мари заемат 8-мо място във временното подреждане с общ сбор от 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 срещи са реализирали 5 гола и са допуснали 11 гола в мрежата си. Като домакин отборът на Енергетик Мари има 4 мача, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, вкарал е 3 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 7 гола във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Енергетик Мари имат на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са разписали в мрежата на своите противници 5 гола и са инкасирали 10 гола от противниковите отбори.

Мерв Мари

Съставът на гостите от Мерв Мари е 7-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 победи и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 8 мача има отрицателна голова разлика 4-14. Навън съставът е играл 4 срещи, в които е записал 4 последователни поражения, вкарал е само едно попадение във вратата на съперниците си и е допуснал 9 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Мерв Мари имат в актива си 1 победа и 5 загуби, като са намъкнали на противника си 3 гола и са получили 11 гола.

Енергетик Мари - Мерв Мари - преки срещи

В последните 5 двубоя между двата отбора, Енергетик Мари има постигнати 4 победи, а отбора на Мерв Мари има спечеленa 1 победа, при общо голово съотношение 7-4. В последните 2 мача пред своите почитатели с Мерв Мари, Домакините от Енергетик Мари са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Енергетик Мари е в серия от 3 загуби в шампионата на Туркменистан, а у дома е в серия от 2 последователни загуби.

Тимът на гостите е в серия от 2 загуби в Туркменистан, а като гост е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.14 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.