Обосновани Футболни Прогнози

Крумкачи Минск - Арсенал Дзержинск

24 Май 2020 - 13:00
Крумкачи Минск
Арсенал Дзержинск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 7-ия кръг на футболния шампионат в Беларус в турнира Първа Лига между тимовете на Крумкачи Минск и Арсенал Дзержинск. Крумкачи Минск приемат на гостуващия футболен отбор на Арсенал Дзержинск.

Предоставям факти и статистика за днешната футболна среща:

Крумкачи Минск

Домакините са 3-ти в таблицата с временното класиране с 10 точки, събрани след 3 победи, 1 равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 5 мача имат голова разлика 10-6. На собствения си терен Крумкачи Минск е изиграл 3 мача, в които има 2 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 6-2.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Крумкачи Минск имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11-8.

Арсенал Дзержинск

Отборът на гостите от Арсенал Дзержинск е 9-ти във временното подреждане с общ сбор от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 3 двубоя е успял да вкара 3 гола във вратата на противниците си и е получил 4 попадения в собствената мрежа. На чужд терен съставът е играл един мач досега, в който има една победа, реализирал е 2 попадения в противниковата мрежа и е получил едва един гол във вратата си.

В последните си 3 мача в първенството тимът на Арсенал Дзержинск има в актива си 2 победи и 1 загуба, като са записали в противниковата врата 3 попадения и са получили 4 попадения от противниковите отбори.

Крумкачи Минск - Арсенал Дзержинск - преки мачове

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Крумкачи Минск има успех в предишния си двубой в шампионата, а на своя стадион постигна успех в последния си мач.

Отборът на гостите от Арсенал Дзержинск е в серия от 2 поредни успеха в Беларус, а при визитите си има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.