Обосновани Футболни Прогнози

Ахал Анау - Енергетик Мари

5 Май 2020 - 16:30
Ахал Анау
Енергетик Мари
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.76
2 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе мача между тимовете на Ахал Анау и Енергетик Мари от 7-ия кръг на сезона в Туркменистан в турнира Йокари Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия отбор на Енергетик Мари на домашния си стадион.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Ахал Анау

Футболистите на домакините са водачи в класирането със събрани 12 точки, след 4 победи и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните 5 срещи имат положителна голова разлика 9-2. У дома Ахал Анау има 3 мача досега, в които има само победи, вкарал е 7 гола в мрежата на противниците си и все още не е позволил да му вкарат нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Ахал Анау има в актива си 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 13-2.

Енергетик Мари

Гостуващият отбор на Енергетик Мари е 7-ми във временното класиране с актив от 5 точки, натрупани след една победа, 2 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 5 мача има отрицателна голова разлика 3-4. На чужд терен отборът е играл 3 мача до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 2 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 2 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Енергетик Мари е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-5.

Ахал Анау - Енергетик Мари - преки двубои

В предишните 4 двубоя между двата състава, съставът на Ахал Анау е спечелил 2 победи, отбора на Енергетик Мари има спечеленa 1 победа, а в 1 мач двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-3. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Енергетик Мари, футболистите на Ахал Анау са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Ахал Анау допусна загуба в последния си мач в шампионата на Туркменистан, а на собствения си терен е в серия от 4 последователни победи.

Тимът на Енергетик Мари записа равенство в последния кръг в първенството, а като гост има победа в предишната си среща.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.76 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.