Обосновани Футболни Прогнози

Ашхабад ФК - Шагадам Туркменбаши

13 Май 2020 - 15:45
Ашхабад ФК
Шагадам Туркменбаши
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между тимовете на Ашхабад ФК и Шагадам Туркменбаши от поредния кръг на шампионата в Йокари Лига на Туркменистан. Ашхабад ФК приемат на домашния си стадион противниковия отбор на Шагадам Туркменбаши.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Ашхабад ФК

Домакините от Ашхабад ФК са 5-ти във временното класиране с 10 точки, натрупани след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 6 двубоя имат голова разлика 8-7. На домашна сцена отборът на Ашхабад ФК е изиграл 2 мача досега, в които е записал една победа и 1 загуба, при обща голова разлика 5-3.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Ашхабад ФК има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Шагадам Туркменбаши

Гостуващият отбор на Шагадам Туркменбаши се намира на 4-то място във временното класиране с актив от 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 7 мача има голова разлика 4-4. На чужд терен тимът е изиграл 3 мача до момента, в които има една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 1-3.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Шагадам Туркменбаши е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 4 гола.

Ашхабад ФК - Шагадам Туркменбаши - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата отбора, Ашхабад ФК няма нито една победа, отбора на Шагадам Туркменбаши е спечелил 3 успеха, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 2-8. В предишните 2 срещи у дома с състава на Шагадам Туркменбаши, Домакините от Ашхабад ФК нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Ашхабад ФК допусна поражение в предишния си мач в Туркменистан, а на своя стадион постигна успех в последната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 3 последователни успеха в първенството на Туркменистан, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.