Обосновани Футболни Прогнози

Ашхабад ФК - Енергетик Мари

23 Май 2020 - 16:00
Ашхабад ФК
Енергетик Мари
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.16
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между отборите на Ашхабад ФК и Енергетик Мари от 10-ия кръг на шампионата в Туркменистан в Йокари Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Енергетик Мари на домашния си стадион.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Ашхабад ФК

Домакините са 5-ти в таблицата с временното класиране с 12 точки, след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя са реализирали 10 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 9 гола в мрежата си. Като домакин Ашхабад ФК е изиграл 3 срещи досега, в които има една победа, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 6-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Йокари Лига съставът на Ашхабад ФК е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 10-8.

Енергетик Мари

Отборът на гостите от Енергетик Мари е 8-ми във временното класиране с 5 точки, събрани след 1 победа, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи е отбелязал 6 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 13 попадения в своята мрежа. Далеч от дома тимът има 4 срещи, в които е записал една победа, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 2 гола във вратата на своите домакини и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Йокари Лига тимът на Енергетик Мари е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 11 гола.

Ашхабад ФК - Енергетик Мари - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, Ашхабад ФК има записани 2 победи, отбора на Енергетик Мари също има постигнати 2 победи, а в един двубой двата съперника са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-7. В последните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Енергетик Мари, играчите на Ашхабад ФК нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Ашхабад ФК е с 2 поредни равенствa в Туркменистан, а при домакинствата си стигна до реми в последната си среща.

Съставът на Енергетик Мари е с 4 поредни загуби в първенството на Туркменистан, а при визитите си има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.16 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.