Обосновани Футболни Прогнози

Унион Берлин - Байерн Мюнхен

17 Май 2020 - 19:00
Унион Берлин
Байерн Мюнхен
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.40
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на текущото първенство в Бундеслига на Германия между тимовете на Унион Берлин и Байерн Мюнхен. Треньора на домакините Урс Фишер извежда на своя терен своите футболисти срещу Баварците.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия футболен двубой:

Унион Берлин

Железните са 12-ти в класирането с 30 точки, постигнати след 9 победи, 3 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 срещи са отбелязали 32 попадения и са позволили да им вкарат 41 попадения в мрежата си. У дома Унион Берлин е играл 12 срещи до момента, в които е записал 6 победи, едно равенство и 5 загуби, вкарал е 18 гола в противниковата врата и е получил 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Унион Берлин са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 9 попадения и са получили 14 попадения.

Байерн Мюнхен

Тимът на гостите от Байерн Мюнхен се намира на първо място в таблицата със събрани 55 точки, събрани след 17 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 срещи е отбелязал 73 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 26 гола в мрежата си. Като гост отборът има 12 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 35 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 15 попадения в своята врата.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Баварците има записани 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 18 вкарани и 4 получени гола.

Унион Берлин - Байерн Мюнхен - преки двубои

В последната среща между двата тима, тимът на Унион Берлин не е записал нито една победа, а Байерн Мюнхен е записал една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Унион Берлин допусна поражение в предишния кръг в шампионата на Германия, а на своя стадион записа реми в последния си двубой.

Съставът на Байерн Мюнхен е в серия от 4 победи в Германия, а далеч от дома е в серия от 4 победи.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.