Обосновани Футболни Прогнози

Тайпе Сити Татунг - Тайван Юниверсити

3 Май 2020 - 11:00
Тайпе Сити Татунг
Тайван Юниверсити
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.29
5 - 1
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес ще разгледам мача между футболните тимове на Тайпе Сити Татунг и Тайван Юниверсити от 4-ия кръг на футболния шампионат в Висша Лига на Тайван. Тайпе Сити Татунг излизат срещу Тайван Юниверсити на своя терен.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Тайпе Сити Татунг

Футболистите на домакините са 5-ти във временното подреждане с актив от 4 точки, натрупани след 1 победа, едно равенство и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 3 срещи имат голова разлика 8-5. Като домакин Тайпе Сити Татунг е играл 2 мача досега, в които е записал една победа и една загуба, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 3 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на Тайпе Сити Татунг са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 18 гола и получени 7 гола.

Тайван Юниверсити

Гостуващият отбор на Тайван Юниверсити е 6-ти в таблицата с временното подреждане с една записана точка, след едно равенство и 2 загуби от започването на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните 3 мача има голова разлика 3-6. При гостуванията си тимът е изиграл 3 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 3-6.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Тайван Юниверсити е записал 1 равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 4-16.

Тайпе Сити Татунг - Тайван Юниверсити - директни двубои

В последните 3 изиграни срещи между двата състава, тимът на Тайпе Сити Татунг е постигнал 3 победи, а отбора на Тайван Юниверсити не е записал нито една победа, при общо голово съотношение 14-2. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с Тайван Юниверсити, играчите на Тайпе Сити Татунг са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините постигна равенство в последния кръг в Тайван, а при домакинствата си постигна успех в предишния си мач.

Съставът на гостите от Тайван Юниверсити има загуба в предишната си среща в първенството на Тайван, а като гост допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.29 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.