Обосновани Футболни Прогнози

Ракоши Капошвар - Залаегерсег

29 Май 2020 - 21:00
Ракоши Капошвар
Залаегерсег
Прогноза: 2
Коефициент: 1.66
0 - 6
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между Ракоши Капошвар и Залаегерсег от поредния кръг на настоящият сезон в НП I на Унгария. Ракоши Капошвар посрещат на Ракоши Капошвар противниковия футболен отбор на Залаегерсег.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен мач:

Ракоши Капошвар

Футболистите на състава домакин заемат 12-то място във временното подреждане с общ актив от 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 21 загуби от започването на сезона, като в изиграните 25 срещи имат отрицателна голова разлика 19-57. Като домакин отборът е изиграл 13 срещи досега, в които има 2 победи, едно равенство и 10 загуби, при голова разлика 12-27.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Ракоши Капошвар имат записани само 6 поражения, което красноречиво говори за моментната форма на състава, при обща голова разлика 3 вкарани и 19 получени гола.

Залаегерсег

Тимът на гостите от Залаегерсег е на 11-та позиция в таблицата с общ сбор от 28 точки, събрани след 7 победи, 7 равенства и 11 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 25 срещи има голова разлика 34-37. Като гост съставът е изиграл 13 мача до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 7 загуби, вкарал е 18 попадения в противниковата врата и е получил 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Залаегерсег е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали 9 гола и са инкасирали 9 попадения.

Ракоши Капошвар - Залаегерсег - преки двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, тимът на Ракоши Капошвар има спечелени 2 победи, отбора на Залаегерсег също има спечелени 2 победи, а 1 мач е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 6-9. В последните 2 двубоя у дома с Залаегерсег, Домакините от Ракоши Капошвар са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 6 последователни поражения в шампионата, а при домакинствата си е с 4 последователни поражения.

Отборът на гостите постигна успех в предишния си мач в Унгария, а на чужд терен е с 2 поредни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.66 Резултат: 0 - 6 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.