Обосновани Футболни Прогнози

ФК Смолевичи - Енергетик-БГУ Минск

1 Май 2020 - 16:00
ФК Смолевичи
Енергетик-БГУ Минск
Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 1.53
0 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между ФК Смолевичи и Енергетик-БГУ Минск от 7-ия кръг на шампионата в Премиер Лига на Беларус. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Енергетик-БГУ Минск на своя стадион.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

ФК Смолевичи

ФК Смолевичи са 15-ти в класирането с 3 точки, след 3 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 6 мача имат отрицателна голова разлика 3-7. Пред своите привърженици ФК Смолевичи е играл 2 двубоя, в които има 1 равенство и 1 загуба и все още няма победа у дома, при голова разлика 1-3.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига тимът на ФК Смолевичи има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 7 гола.

Енергетик-БГУ Минск

Съставът на гостите от Енергетик-БГУ Минск се намира на 8-ма позиция във временното подреждане със събрани 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 6 двубоя има отрицателна голова разлика 6-7. При визитите си тимът е играл 3 мача досега, в които има една победа и 2 загуби, отбелязал е само един гол във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Енергетик-БГУ Минск има в актива си 3 победи и 3 загуби, като са отбелязали 6 попадения и са инкасирали 7 гола.

ФК Смолевичи - Енергетик-БГУ Минск - преки двубои

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на ФК Смолевичи допусна неуспех в последния кръг в шампионата на Беларус, а у дома има неуспех в предишния си мач.

Тимът на гостите от Енергетик-БГУ Минск е в серия от 3 поредни поражения в първенството на Беларус, а като гост е с 2 поредни загуби.

Прогноза: под 2.5 гола Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.