Обосновани Футболни Прогнози

Шагадам Туркменбаши - Копетдаг Ашхабад

4 Май 2020 - 15:15
Шагадам Туркменбаши
Копетдаг Ашхабад
Прогноза: X2
Коефициент: 1.60
1 - 0
непозната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес мисля да обърна внимание на футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Туркменистан в турнира Йокари Лига между отборите на Шагадам Туркменбаши и Копетдаг Ашхабад. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу Копетдаг Ашхабад.

Накратко информацията за днешния двубой:

Шагадам Туркменбаши

Шагадам Туркменбаши са 6-ти в класирането с общ сбор от 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 срещи са реализирали 2 попадения във вратата на противниците си и са получили 4 попадения в своята мрежа. Пред собствените си горещи фенове отборът на Шагадам Туркменбаши е играл 3 срещи, в които има 1 победа, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 2-1.

В предишните си 6 официални двубоя в Йокари Лига отборът на Шагадам Туркменбаши има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 5 гола и са инкасирали 4 попадения от своите противници.

Копетдаг Ашхабад

Гостуващият състав на Копетдаг Ашхабад е 4-ти във временното класиране с общ сбор от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 5 двубоя има положителна голова разлика 3-2. При гостуванията си отборът е изиграл 2 двубоя до момента, в които има 1 победа, едно равенство и все още няма загуба навън, при голова разлика 2-1.

В последните си 6 официални мача в Йокари Лига тимът на Копетдаг Ашхабад е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 3 гола и са инкасирали 6 попадения.

Шагадам Туркменбаши - Копетдаг Ашхабад - преки мачове

В последните 4 двубоя между двата състава, тимът на Шагадам Туркменбаши е записал 3 успеха, а отбора на Копетдаг Ашхабад има спечеленa 1 победа, при обща голова разлика 7-4. В предишните 2 срещи на своя терен срещу тима на Копетдаг Ашхабад, играчите на Шагадам Туркменбаши имат 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините има победа в последния си двубой в първенството на Туркменистан, а на своя стадион има победа в предишния си двубой.

Отборът на Копетдаг Ашхабад има загуба в последната си среща в Туркменистан, а на чужд терен постигна реми в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.60 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.