Обосновани Футболни Прогнози

Поханг Стийлърс - Сеул

22 Май 2020 - 13:30
Поханг Стийлърс
Сеул
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните отбори на Поханг Стийлърс и Сеул от 3-ия кръг на сезона в К-Лига 1 на Южна Корея. Поханг Стийлърс приемат на домашния си терен противниковия отбор на Сеул.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Поханг Стийлърс

Поханг Стийлърс са 3-ти във временното подреждане с 4 точки, след една победа и 1 равенство, като състава все още няма загуба от старта на шампионата, като в изиграните 2 мача имат голова разлика 3-1. Пред собствените си привърженици Поханг Стийлърс има един двубой до момента, в който е записал една победа, при голова разлика 2-0.

В предишните си 6 официални двубоя в К-Лига 1 футболистите на Поханг Стийлърс са записали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика 10 вкарани и 4 получени гола.

Сеул

Тимът на гостите от Сеул е 6-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 3 точки, след 1 победа и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 2 мача е успял да вкара 2 гола в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът е играл един двубой досега, в който е записал 1 загуба, реализирал е едва един гол в противниковата мрежа и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Сеул имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-9.

Поханг Стийлърс - Сеул - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, Поханг Стийлърс е записал 2 успеха, отбора на Сеул също е записал 2 победи, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 3-6. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Сеул, играчите на Поханг Стийлърс имат една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Поханг Стийлърс стигна до реми в последната си среща в Южна Корея, а на своя стадион е с 4 последователни победи.

Тимът на Сеул има победа в предишния си двубой в първенството на Южна Корея, а на чужд терен допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.